Μετά το Άουσβιτς ξέρουμε για τι είναι ικανός ο άνθρωπος. Μετά τη Χιροσίμα ξέρουμε ΤΘ διακυβεύεται.Victor Frankl, 1905-1997, Αυστριακός νευρολόγος

Βράβευση της Chef Stories για το πρόγραμμα Taste Halkidiki

16 Ιανουαρίου, 2024

Βραβείο απέσπασε στο πλαίσιο των Εvent Awards 2023, η εταιρεία Chef Stories, για το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Taste Halkidiki. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στο Grand Hyatt Hotel, σε διοργάνωση της Boussias Events, όπου η Chef Stories έλαβε Bronze βραβείο στην κατηγορία Best use of Integrated Marketing Campaign, στην ενότητα Marketing, Communications & Strategy.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων. Περισσότερες από 620 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στα Event Awards 2023, αποτυπώνοντας τη δυναμική «επιστροφή» των ζωντανών εκδηλώσεων στο marketing mix επιχειρήσεων και φορέων, με καινοτόμες προτάσεις και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Τα βραβεία διοργανώνονται τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχουν καθιερωθεί ως η μεγάλη συνάντηση του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Το Taste Halkidiki (www.tastehalkidiki.gr), το πρόγραμμα που αναπτύσσει η Chef Stories (www.chefstrories.gr) για λογαριασμό και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και στρατηγική για την προώθηση της γαστρονομίας, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού στη Χαλκιδική. Αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία για τη σύνδεση του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας της Χαλκιδικής με τον τριτογενή, δηλαδή τις υπηρεσίες του τουρισμού και της φιλοξενίας, ενώ συμβάλλει στην ανάδειξη της παράδοσης, της τοπικότητας και τελικά των μοναδικών προϊόντων και των ανθρώπων του τόπου.

Η εταιρία Chef Stories δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαστρονομίας από το 2007. Σήμερα, όπως επισημαίνει η ίδια, αποτελεί από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στον χώρο του σχεδιασμού και της διοργάνωσης δράσεων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων, αλλά και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών marketing σε εταιρίες και φορείς με αντικείμενο τη γαστρονομία.