Δεν υπάρχει πιο ακριβής ένδειξη κακής οργάνωσης της πολιτείας από την αφθονία γιατρών και νομικών. Πλάτων, 427-347 π.Χ.,  Φιλόσοφος

Επιχειρηματικά Νέα

ΣΕΒ: Η χρηματοδότηση της ανάπτυξης μετά την πανδημία

Απρ 15, 2021

Με στόχο την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις, ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη μετά την πανδημία ξεκίνησε η νέα σειρά ανοιχτών ενημερωτικών συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης στην Αλβανία

Απρ 15, 2021

Σύμβαση για την ανάπτυξη και κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης 400kV στην Αλβανία υπέγραψε η MYTILINEOS με την Operatori iSistete Transmetimit SH μέσω του Τομέα Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Άδ. Γεωργιάδης: Συστήνεται Επιτροπή Συντονισμού Βιομηχανικής Πολιτικής

Απρ 15, 2021

Τη σημασία του συντονισμού των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων για ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο βιομηχανικής πολιτικής, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής Βιομηχανίας.

Οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες στο αχανές εργοτάξιο των δυτικών Βαλκανίων

Απρ 14, 2021

 της Αλεξάνδρας Γούτα Σε αχανές εργοτάξιο, όπου οι δεκάδες ελληνικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις καλούνται να ισορροπήσουν μεταξύ σημαντικών επιχειρηματικών ευκαιριών και ισχυρού ανταγωνισμού ακόμα και από τη μακρινή Κίνα ή το Αζερμπαϊτζάν, εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια τα δυτικά Βαλκάνια.

Στην Πάτρα το Delivery.gr – ΑΒ Βασιλόπουλος

Απρ 14, 2021

Η Πάτρα είναι η επόμενη πόλη στην οποία επεκτείνεται η υπηρεσία του Delivery.

Webinar: Έξυπνη ενέργεια για καλύτερη ποιότητα ζωής με τα φωτοβολταϊκά Huawei Smart PV

Απρ 14, 2021

Η Huawei διοργανώνει την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 11π.μ.

Στρατηγική συνεργασία Invel Real Estate – PRODEA Investments – Ομίλου Ι. Παπαλέκα 

Απρ 14, 2021

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας στον ξενοδοχειακό χώρο, η Invel Real Estate, η PRODEA Investments και o κυπριακός όμιλος εταιρειών YODA Group του Ιωάννη Παπαλέκα ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης από την PRODEA σε θυγατρική του YODA Group, ποσοστού 45% στην εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited (MHV).

DIAGNOSIS Care: Πρόγραμμα Πρόληψης & Διάγνωσης από την INTERLIFE

Απρ 14, 2021

Ένα νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Διάγνωσης, το DIAGNOSIS Care, δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε άνθρωπο.

ΑΝΑΚΕΜ: Στόχος να προστατευτεί ο θεσμός της εναλλακτικής διαχείρισης προϊόντων εκσκαφής

Απρ 14, 2021

Η ΑΝΑΚΕΜ, το μεγαλύτερο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΕΚΚ) στη χώρα, τονίζει ότι στόχος της είναι να προστατεύσει τον θεσμό της εναλλακτικής διαχείρισης από τον κίνδυνο να λάβουν άδεια λειτουργίας ΣΣΕΔ νομικά πρόσωπα ή σχήματα που δεν το δικαιούνται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που

Παραδίδεται το έργο κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο

Απρ 14, 2021

Με την υλοποίηση των έργων κατασκευής του Συγκροτήματος του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο (Ε.Κ.Θ.Π.

Συνεργασία Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων  – IFP Energies nouvelles

Απρ 14, 2021

Σε συνεργασία με το γαλλικό Ινστιτούτο IFP Energies nouvelles (IFPEN) για την αξιολόγηση και προώθηση των ερευνών υδρογονανθράκων προχωρά η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Fireathon: Καινοτόμος πρωτοβουλία στήριξης της Αυτοδιοίκησης από την Bayer Ελλάς

Απρ 14, 2021

Την έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας του Fireathon, ανακοίνωσε η Bayer Hellas, ενισχύοντας τη συνεργασία της με επιλεγμένους Δήμους και Περιφέρειες στην Ελλάδα.

Coca-Cola: Επέκταση του «Future Loading»

Απρ 14, 2021

Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Future Loading» που ξεκίνησε η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη για την στήριξη του κλάδου Ho.

RETAMA Real Estate και στην Ελλάδα

Απρ 13, 2021

Στην ίδρυση της εταιρείας RETAMA Real Estate με κύριο σκοπό δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης, πώλησης και εκμετάλλευσης ακινήτων στην ελληνική αγορά, προχώρησε ο όμιλος UCI, με αποκλειστικούς μετόχους την Banco Santander και την BNP Paribas.

Αυξημένος ο τζίρος στο λιανεμπόριο το Α’ 3μηνο

Απρ 13, 2021

Αύξηση 1,9% παρουσίασαν οι συνολικές πωλήσεις σε αξία του οργανωμένου λιανεμπορίου (καταστήματα τροφίμων άνω των 100 τ.μ.

Στην τελική ευθεία το Cambas Park

Απρ 13, 2021

Στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του Cambas Park βρίσκεται η εταιρεία  REDS ΑΕ, μέλος των εταιρειών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Επενδύσεις 540 εκατ. στο 10ετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΔΕΣΦΑ 2021-2030

Απρ 13, 2021

Εγκρίθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας το δεκαετές Πρόγραμμα Ανάπτυξής του ΔΕΣΦΑ 2021-2030 που περιλαμβάνει επενδύσεις προϋπολογισμού άνω των 540 εκατ.

Νέα επένδυση ύψους 5,7 εκατ. ευρώ από την Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου

Απρ 13, 2021

Την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου ύψους 5,7 εκατ.

Επενδυτικά σχέδια άνω των 2 δισ. ευρώ

Απρ 13, 2021

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στα καθεστώτα ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» στις 31 Μαρτίου 2021.

Επέκταση στην Αυστραλία μέσω blockchain

Απρ 12, 2021

Συνεργασία με την QEnergy (μέρος της Ion Holdings) μέσω της υπογραφής Σύμβασης Πώλησης Ενέργειας (Power Purchase Agreement) ανακοίνωσε η MYTILINEOS.