Στη ζωή, αντίθετα με το σκάκι, το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά το ματ. Isaac Asimov, 1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Επιχειρηματικά Νέα

ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία

Φεβ 02, 2023

Την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας IG@work, στην οποία παρουσιάζονται οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε βιομηχανίες και ταχέα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές επιχειρήσεις και startups, και συνδέονται με ανθρώπους που θέλουν να επαναπατριστούν ή ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους ανακοίνωσε ο ΣΕΒ.

Αύξηση 61,48% των αγορών από το Skroutz Marketplace το 2022

Φεβ 02, 2023

Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Alpha Bank: υπερκαλύφθηκε κατά 5,7 φορές o αρχικός στόχος για το Additional Tier 1 ομόλογο

Φεβ 02, 2023

Έπειτα από σειρά επιτυχημένων εκδόσεων ομολόγων την τελευταία τριετία συνολικού ύψους 2,8 δισ.

Δεκαετής συμφωνία MYTILINEOS – Saint-Gobain

Φεβ 02, 2023

Συμφωνία πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας (PPA) μέσω απευθείας γραμμής, από φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 4,9 MW στην Ιταλία υπέγραψαν η MYTILINEOS - Energy & Metals και η Saint-Gobain.

Αθηναϊκή Στρωματοποιία: Διεύρυνση δικτύου καταστημάτων και επέκταση εξαγωγών

Φεβ 02, 2023

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1 εκατ. ευρώ υλοποιεί εφέτος η Αθηναϊκή Στρωματοποιία.

Την ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την πώληση της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσαν ΥΠΟΙΚ – ΥΠΕΝ

Φεβ 02, 2023

Την ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την πώληση του εργοστασίου και των μεταλλείων της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσαν σήμερα τα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο οίκος Fitch αναβάθμισε το αξιόχρεο της Τράπεζας Πειραιώς στη βαθμίδα “B” με θετικές προοπτικές

Φεβ 01, 2023

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Τράπεζας Πειραιώς σε "B" με θετικές προοπτικές από "B-" προχώρησε χθες ο οίκος Fitch.

50 εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότηση της ελληνικής τεχνολογικής καινοτομίας

Φεβ 01, 2023

Συμφωνία υπέγραψαν η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία και η Big Pi για την δημιουργία του πρώτου fund χρηματοδότησης καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας μέσω μετοχικής συμμετοχής (equity).

Στην Hellenic Cables έργο για υπεράκτια αιολικά πάρκα στις ΗΠΑ

Φεβ 01, 2023

Μεμονωμένες συμβάσεις για δύο υπεράκτια αιολικά έργα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ανέλαβε η Hellenic Cables, ο κλάδος καλωδίων της Cenergy Holdings, με την Ørsted και την Eversource.

Ένα εργαλείο αξιολόγησης βιωσιμότητας για επιχειρήσεις

Φεβ 01, 2023

Ένα απαραίτητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους καθώς και για τις τράπεζες προκειμένου μεταξύ άλλων να έχουν πρόσβαση στην χρηματοδότηση και στην άντληση κεφαλαίων παρουσίασε η Global Sustain, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA σε συνεργασία με τη Generation Y και τη Think Plus.

Αισιόδοξες περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις της χώρας

Ιαν 31, 2023

Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις της χώρας, μικρές και μεγάλες δηλώνουν ότι διαχειρίστηκαν με επιτυχία την κρίση και προσδοκούν ή επιδιώκουν επιχειρηματική ανάπτυξη (έναντι 15% το 2019 και 6,4% το 2017).

ΔΙΑΣ: Νέα διάσταση στις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω IRIS Payments

Ιαν 31, 2023

Τη δυνατότητα να πληρώνουν απευθείας από τον τραπεζικό τους λογαριασμό για τις ηλεκτρονικές αγορές τους, με δυνατότητα σάρωσης ενός QR Code, έχουν πλέον οι καταναλωτές μέσω της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments, που διαθέτει η ΔΙΑΣ ΑΕ, σε συνεργασία με τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Skroutz Point σε 18 καταστήματα Μασούτης

Ιαν 31, 2023

Συνεργασία με τη Skroutz ξεκίνησε η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, στο πλαίσιο συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών και αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών της, όπως ανακοινώθηκε.

Η Βίκος στηρίζει τον θεσμό των Tasty Awards 2023

Ιαν 31, 2023

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Βίκος βρίσκεται δίπλα στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, συμμετέχοντας ως αποκλειστικός χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού & φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών στα φετινά Tasty Awards 2023.

Alpha Bank: Εντολή για έκδοση ομολόγου Αdditional Τier 1

Ιαν 31, 2023

Με στόχο την άντληση τουλάχιστον 300 εκατ.

Οι χρηματοοικονομικές επιδιώξεις του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς για το 2023

Ιαν 31, 2023

«Η Ελλάδα παραμένει σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης το 2023, αποτέλεσμα της διαφορετικής θέσης της στον οικονομικό κύκλο σε σχέση με άλλες ανεπτυγμένες οικονομίες, καθώς και της ενισχυμένης ανθεκτικότητας και ανταγωνιστικότητάς της», εκτιμά η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με σημερινή παρουσίαση σε επενδυτές για τις κεντρικές χρηματοοικονομικές του επιδιώξεις του ομίλου για

O οίκος Fitch αναβάθμισε το αξιόχρεο τριών ελληνικών τραπεζών

Ιαν 31, 2023

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης τριών ελληνικών τραπεζών - της Εurobank, της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank - προχώρησε σήμερα ο οίκος Fitch, μετά την αναβάθμιση την Παρασκευή του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας στη βαθμίδα «ΒΒ+» με σταθερές προοπτικές, ένα σκαλοπάτι κάτω από την επενδυτική.

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition – Στις 4 Φεβρουαρίου στο Mec Παιανίας

Ιαν 30, 2023

Η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει από το Σάββατο 4 έως τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας, με ενα πρόγραμμα δράσεων που, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δίνει απαντήσεις σε ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών.

Η υπουργός Παιδείας απένειμε Βραβείο που έχει καθιερώσει η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies σε φοιτητή του ΠΑΔΑ

Ιαν 30, 2023

Αναδεικνύοντας με συνέπεια την αμφίδρομη αξία της διασύνδεσης του επιχειρηματικού κόσμου και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η εταιρεία PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies, απονέμει για έκτη συνεχή χρονιά το βραβείο αριστείας «ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ», στον πρωτεύσαντα απόφοιτο του τμήματος Μηχανικών Βιοιατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.