Οι υποσχέσεις δεν δεσμεύουν παρά μόνο εκείνους που τις δέχονται - Φρανσουά Μιττεράν

Επιχειρηματικά Νέα

Το 4ο Diversity In Business Conference είναι γεγονός!

Σεπ 29, 2022

To 4ο Diversity in Business Conference έρχεται την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων της διαφορετικότητας, της αποδοχής, της ένταξης και των ίσων ευκαιριών στις επιχειρήσεις.

Δωρεά της Barilla Hellas σε οργανισμούς και στο ΚΥΑΔΑ

Σεπ 29, 2022

Τρόφιμα σε οκτώ οργανισμούς στις περιοχές της Αττικής και της Χαλκίδας προσέφερε την περίοδο του καλοκαιριού η Barilla Hellas με την καθοδήγηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε», μέσα από τη δωρεά 100 και πλέον τόνων προϊόντων, τα οποία αριθμούν σε περίπου 750.

Συνεργασία επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

Σεπ 29, 2022

Οι συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων αποτελούν καθοριστικό σημείο στη διαδικασία επανεκκίνησης των οικονομιών που βρίσκεται σε εξέλιξη σε διεθνές επίπεδο, μετά την πανδημία, σύμφωνα με έρευνες και στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Κέρδη 4,06 εκατ. ευρώ το Α’ εξάμηνο

Σεπ 29, 2022

Στο ποσό των 83,39 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ στο πρώτο εξάμηνο του 2022 έναντι 70,23 εκατ.

Στα επίπεδα του 2021 η λειτουργική κερδοφορία του ΑΔΜΗΕ

Σεπ 29, 2022

Στα επίπεδα του 2021 διαμορφώθηκαν τα λειτουργικά κέρδη του ΑΔΜΗΕ κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Μέτρα στήριξης των ΜμΕ ζητούν 5 οργανώσεις

Σεπ 28, 2022

Μειώσεις φόρων και εισφορών, προστασία από πλειστηριασμούς, ρυθμίσεις οφειλών και πρόσβαση σε φθηνή χρηματοδότηση είναι -μεταξύ άλλων- τα αιτήματα που προέβαλαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι πρόεδροι της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών

Εβροφάρμα: Αυξημένα τα έσοδα Α’ εξαμήνου 2022

Σεπ 28, 2022

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 οι ενοποιημένες και οι εταιρικές πωλήσεις της Εβροφάρμα ανήλθαν σε 19,69 εκατ. ευρώ και 16,19 εκατ.

Leroy Merlin: Επέκταση μέσω κέντρων διανομής και νέων εξειδικευμένων καταστημάτων

Σεπ 28, 2022

Τους στόχους της Leroy Merlin, μέλος του oμίλου Adeo, να μετατραπεί από κατάστημα λιανικής, σε ηγέτη της Physical και Digital πλατφόρμας του Home Improvement ανέλυσε σε χθεσινή εκδήλωση ο γενικός διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο, Olivier Arduin.

Συνεργασία ΔΕΗ-Σκλαβενίτη στην ηλεκτροκίνηση

Σεπ 27, 2022

Συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης ανακοίνωσε η ΔΕΗ blue.

Ένα δισ. ευρώ σε ΜμΕ από το ΕΣΠΑ 2021-2027 το επόμενο δίμηνο

Σεπ 27, 2022

Τις δυο πρώτες δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που θα τρέξουν το επόμενο δίμηνο συνολικού προϋπολογισμού 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ και τις Δημόσιες επενδύσεις, κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

“Πράσινο φως” Κομισιόν για καινοτόμο έργο χρήσης πράσινου υδρογόνου του Ομίλου Τιτάν

Σεπ 27, 2022

Το καινοτόμο έργο H2CEM του Ομίλου Τιτάν, το οποίο αφορά στην παραγωγή και χρήση πράσινου υδρογόνου για την παραγωγή ενέργειας στη βιομηχανία τσιμέντου, εντάσσεται πλέον στο Σημαντικό Έργο Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (ΣΕΚΕΕ - Important Project of Common European Interest, IPCEI).

Όμιλος Σαράντη: Επενδύσεις για ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον

Σεπ 27, 2022

Ένας ευρύς κύκλος επενδύσεων σε συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία, πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Σαράντη.

Στη Σωληνουργεία Κορίνθου ο αγωγός Fenix

Σεπ 27, 2022

Η Σωληνουργεία Κορίνθου επιλέχθηκε από την TotalEnergies και τους συνεργάτες της (WintershallDea και Pan American Sur) για την κατασκευή και την προμήθεια περίπου 40 χιλιομέτρων αγωγού σωλήνων χάλυβα 24 ιντσών ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW), για τον αγωγό φυσικού αερίου Fenix φάση 1.

Αυξημένες κατά 16,4% οι πωλήσεις της ΒΙΚΟΣ το 2021

Σεπ 27, 2022

Την αναπτυξιακή της πορεία συνεχίζει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ ΑΕ) όπως καταδεικνύουν τα ενοποιημένα στοιχεία για τα αποτελέσματα του συνόλου των εταιρειών του ομίλου κατά το έτος 2021.

Ρεκόρ προσέλκυσης άμεσων ξένων επενδύσεων το 2021. Άγγιξαν τα 5 δισ. ευρώ

Σεπ 27, 2022

«Τα θεμέλια που έχουμε θέσει εδώ και τρία χρόνια είναι ισχυρά και δεν κλονίζονται, παρά τα διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα.

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ !

Σεπ 26, 2022

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, με μοναδικές γιορτινές προσφορές και εκλεκτά single origins.

ΔΥΠΑ: Εκεί όπου η ζήτηση συναντά την προσφορά στην εύρεση εργασίας

Σεπ 26, 2022

Την ισχυροποίηση του διαμεσολαβητικού ρόλου της στην αγορά εργασίας έχει θέσει ως κεντρική προτεραιότητα η νέα διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (τ.

Ημέρες γαστρονομίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Σεπ 26, 2022

Με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη γαστρονομία, το Ηράκλειο απογειώνει την κρητική διατροφή, τα τοπικά προϊόντα, την κουλτούρα, την παράδοση και τον πολιτισμό, συγκεντρώνοντας παραγωγούς, σεφ και καλλιτέχνες στο ενετικό λιμάνι της πόλης.

Δράσεις προβολής της ελληνικής γαστρονομίας από τη Δράμα έως το Ηράκλειο της Κρήτης

Σεπ 26, 2022

Ένα "μεγάλο τραπέζι" με τις γεύσεις της Ελλάδας στρώθηκε τις δυο προηγούμενες ημέρες από τη μια άκρη της χώρας έως την άλλη.