Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Επιχειρηματικά Νέα

«Κόκκινα» δάνεια ύψους 8-10 δισ. ευρώ θα αφήσει πίσω η κρίση της πανδημίας

Ιαν 15, 2021

Το βάρος από τα «κόκκινα» δάνεια που θα κληροδοτήσει η κρίση της Covid-19 υπολογίζεται στα 8-10 δισ.

H Amazon Web Services ανοίγει γραφείο στην Ελλάδα

Ιαν 15, 2021

Η Amazon WebServices (AWS) ανακοίνωσε σήμερα το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στην Ελλάδα, στην Αθήνα.

Στα €21 εκατ. οι απαιτήσεις αποζημιώσεων στις ασφαλιστικές από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Ιαν 15, 2021

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών  Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιριών - μελών της, για την πρώτη εκτίμηση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις - πλημμύρες) που προκάλεσαν ζημιές στην Κρήτη στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Μεγάλες Επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξης της Αγοράς του Φυσικού Αερίου

Ιαν 15, 2021

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα, στο επίκεντρο της οποία τέθηκε ο καταλυτικός ρόλος του φυσικού αερίου στη διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ

Intralot: Lock-up με βασικούς ομολογιούχους

Ιαν 15, 2021

H Intralot ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης δέσμευσης «lock-up» με μία «ad hoc» ομάδα ομολογιούχων, η οποία κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 75% επί του συνόλου των ομολογιών τύπου «Senior Unsecured Notes» συνολικού ύψους 250 εκατ.

Συμμετοχές 5G A.E.από το Υπερταμείο

Ιαν 15, 2021

Tη σύσταση εταιρείας με την επωνυμία «Συμμετοχές 5G A.E.

Εκατό θέσεις εργασίας από την Grant Thornton

Ιαν 15, 2021

Σε μία στρατηγικά σχεδιασμένη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance προχωρά η Grant Thornton, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον τεχνολογικό τομέα στην Ελλάδα.

Είσοδος Wolt στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ

Ιαν 15, 2021

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η σύσταση της εταιρίας Wolt Market Greece, που είναι 100% θυγατρική της Wolt Greece και με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την είσοδο της Wolt στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ.

Επέκταση συμβολαίου της Intralot με τον ΟΠΑΠ

Ιαν 15, 2021

 Τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ επεκτείνει η Intralot, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Ελληνο-αμερικανική συνεργασία στην ενέργεια

Ιαν 15, 2021

Οι εισαγωγές αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ελλάδα και οι διεθνείς ενεργειακές διασυνδέσεις που είναι υπό κατασκευή, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με τον αμερικανό πρέσβη Τζ.

Περιφέρειας Αττικής: Παράταση αιτήσεων για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Ιαν 14, 2021

H Περιφέρεια Αττικής σε αυτή την ιδιαίτερη λόγω υγειονομικής κρίσης συγκυρία, στηρίζει έμπρακτα τις Μικρές και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Plushost.gr: Συγκομιδή 14 βραβείων στα e-volution Awards 2021

Ιαν 14, 2021

Συνολικά δεκατέσσερα βραβεία απέσπασε η Plushost.gr στα e-volution Awards 2021, για να καταταχθεί στην 4η θέση των βραβευμένων εταιρειών του θεσμού.

Νέα διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Ιαν 14, 2021

Νέα χρονιά, νέο βραβείο για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο συμπλήρωσε τις 24 Διεθνείς διακρίσεις με την απόκτηση ενός ακόμη Διεθνούς Βραβείου Ποιότητας.

Η Energean προχωρά στην ανάπτυξη του κοιτάσματος Karish North στο Ισραήλ

Ιαν 14, 2021

Τη λήψη της "Τελικής Επενδυτικής Απόφασης" (Final Investment Decision) για την ανάπτυξη του θαλάσσιου κοιτάσματος φυσικού αερίου Karish North, ανακοίνωσε την Τετάρτη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου ο όμιλος της Energean.

Αυξημένα αντανακλαστικά για την αντιμετώπιση της κρίσης από τις επιχειρήσεις

Ιαν 14, 2021

Μεγαλύτερη ετοιμότητα στις νέες συνθήκες που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, σε αντίθεση με την χρηματοοικονομική κρίση, επέδειξαν οι ελληνικές εταιρείες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης της PwC Ελλάδας με τίτλο «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις ελληνικές επιχειρήσεις».

“Πράσινο φως” για την επένδυση στο Σκορπιό

Ιαν 14, 2021

Την έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου για «Κατασκευή και λειτουργία πολυτελούς τουριστικής μονάδας» στη νήσο Σκορπιός προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (ΦΕΚ 870 Δ' / 31.

Στο νέο εγγυοδοτικό του EIF η Τράπεζα Πειραιώς

Ιαν 14, 2021

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στο νέο Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF) για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικού ύψους 500 εκατ.

Παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών αποτυπώνουν τις σκέψεις τους σε έργα ζωγραφικής, μέσω διαγωνισμού της Eurobank

Ιαν 14, 2021

Η ανάγκη τους για επικοινωνία, η αγωνία, το σχολείο και η έλλειψη της παρέας, ήταν μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν παιδιά από 4 έως 17 ετών και αποτυπώθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε τον Δεκέμβριο η Eurobank για τα παιδιά των εργαζομένων, με αφορμή τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων.

Alpha Bank: Φωνητική καθοδήγηση συναλλαγών σε ΑΤΜ για άτομα με περιορισμένη όραση

Ιαν 14, 2021

Tη δυνατότητα φωνητικής καθοδήγησης συναλλαγών (voice guidance) για άτομα με περιορισμένη όραση ενεργοποίησε η Alpha Bank σε 102 ΑΤΜ 24ωρης πρόσβασης του δικτύου της σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των αρχών Εταιρικής Υπευθυνότητας και του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Το ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία εξόπλισε η YALCO

Ιαν 13, 2021

Η YALCO, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/ IkosGroup, εξόπλισε με επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπήρουνα, το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία.