Όταν πρέπει να κάνει κανείς κάτι, ο πιο κατάλληλος χρόνος είναι πάντα τώρα! Francois Mitterand, 1916-1996, Γάλλος πρόεδρος

Επιχειρηματικά Νέα

AS COMPANY: Μείωση πωλήσεων το Α’ εξάμηνο

Σεπ 24, 2021

Την πτώση του κύκλου εργασιών του ομίλου AS COMPANY το πρώτο εξάμηνο του 2021 κατά 6,90% (στα 7,447 εκατ.

Υπερταμείο και ΤΑΙΠΕΔ εξετάζουν τη μείωση της συμμετοχής τους στη ΔΕΗ

Σεπ 24, 2021

Τη μείωση της συμμετοχής τους στη ΔΕΗ σε μειοψηφικό ποσοστό καθοριστικής σημασίας, με απώτερο στόχο να αυξηθεί η ελεύθερη διασπορά στο μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης και να τοποθετηθούν ιδιώτες θεσμικοί επενδυτές δημιουργώντας αξία για τους μετόχους, την εταιρεία, τους εργαζόμενους και την κοινωνία, θα εξετάσουν το Υπερταμείο και το ΤΑΙΠΕΔ.

Επενδυτικό μπαράζ 8,4 δισ. ευρώ από τη ΔΕΗ

Σεπ 24, 2021

Σε επενδυτικό μπαράζ ύψους 8,4 δισεκατομμυρίων ευρώ προχωρά η ΔΕΗ στην πενταετία 2022-2026, σύμφωνα με το αναθεωρημένο επιχειρηματικό σχέδιο που καταρτίστηκε με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργούν η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και η πώληση του 49 % των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ.

Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Πράσινα καύσιμα για ένα καλύτερο αύριο! 

Σεπ 23, 2021

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δρομολογεί το διυλιστήριο του μέλλοντος, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπως τα πράσινα καύσιμα.

ΡΑΕ: Αντιδράσεις των επιχειρήσεων στις προτάσεις για αλλαγές στα τιμολόγια

Σεπ 23, 2021

Την αντίθεσή τους στην πλειονότητα των προτάσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για αλλαγές στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας εκφράζουν στο πλαίσιο της σχετικής διαβούλευσης επιχειρήσεις και επιχειρηματικές ενώσεις του κλάδου ενώ πιο κοντά στις θέσεις της ΡΑΕ τοποθετούνται οι εκπρόσωποι των καταναλωτών που συμμετείχαν στη σχετική διαβούλευση.

Χορηγία της Eurobank στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Σεπ 23, 2021

«Η πρωτόγνωρη κρίση που όλοι βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι δεδομένο πως αλλάζει τον κόσμο.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Αύξηση πωλήσεων 6,5% το Α’ εξάμηνο

Σεπ 23, 2021

Στο ποσό των 70,23 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ το πρώτο εξάμηνο του 2021, έναντι 65,92 εκατ.

Την οικονομική ανάπτυξη της Κέρκυρας στηρίζει η Τράπεζα Πειραιώς

Σεπ 23, 2021

Η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας της Κέρκυρας, αλλά και τα αποτελέσματα της τουριστικής σεζόν, εξετάσθηκαν εκτενώς σε ευρεία συνάντηση κλιμακίου της Τράπεζας Πειραιώς με τοπικούς φορείς που πραγματοποιήθηκε στο νησί.

Cenergy Holdings: Πωλήσεις 486 εκ. ευρώ το Α’ εξάμηνο

Σεπ 23, 2021

Αύξηση πωλήσεων κατά 16% παρουσίασε η Cenergy Holdings το πρώτο εξάμηνο του 2021, ανερχόμενων στα 486 εκατ.

Η Karavias Underwriting Agency στην ασφάλιση εγγυήσεων

Σεπ 23, 2021

Η Karavias Underwriting Agency εισέρχεται στην ασφάλιση εγγυήσεων.

Συνεργασία μεταξύ ΕΚΠΑ και newdeal real estate group

Σεπ 22, 2021

Ένα νέο επιμορφωτικό κύκλο στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου με την φροντίδα και εποπτεία του Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε η «newdeal real estate group».

Όμιλος Πλαίσιο: Σημαντική βελτίωση οικονομικών αποτελεσμάτων κατά το Α’ εξάμηνο 2021

Σεπ 22, 2021

Αύξηση πωλήσεων κατά 34,1% παρουσίασε ο Όμιλος Πλαίσιο Computers AEBE το πρώτο εξάμηνο του 2021. Συγκεκριμένα ανήλθαν στα 199,2 εκατ. ευρώ από 148,6 εκατ.

Διπλή Βράβευση για τη ΖeniΘ στα φετινά Peak Awards!

Σεπ 22, 2021

Η ZeniΘ, πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες ενέργειές της στο χώρο του Performance Marketing κατά τη διάρκεια των Peak Awards 2021, τα οποία διοργανώνονται από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google.

Καινοτόμο κουτί μπύρας από τις EN+, Canpack, ElvalHalcor και Budweiser

Σεπ 22, 2021

Την έναρξη ενός πιλοτικού προγράμματος, με το οποίο θα παραχθεί κουτί μπύρας της AB InBev με το χαμηλότερο για την εταιρία αυτή αποτύπωμα άνθρακα μέχρι σήμερα, ανακοίνωσαν οι εταιρείες EN+, Canpack, ElvalHalcor και Budweiser Brewing Group.

Διπλή Βράβευση για τη ΖeniΘ στα φετινά Peak Awards!

Σεπ 22, 2021

Η ZeniΘ, πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες ενέργειές της στο χώρο του Performance Marketing κατά τη διάρκεια των Peak Awards 2021, τα οποία διοργανώνονται από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google.

Επενδυτικές ευκαιρίες στη βιομηχανία διαστημικής τεχνολογίας

Σεπ 22, 2021

«Οι επενδυτικές ευκαιρίες στη βιομηχανία διαστημικής τεχνολογίας & εφαρμογών» είναι το αντικείμενο του φόρουμ που διοργανώνει την Πέμπτη το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με σκοπό τη δημιουργία εμπορικών συνεργειών μεταξύ γαλλικών και ελληνικών εταιρειών.

Hellenic Cables: Συμμετοχή σε έργο ανάπτυξης καλωδίων για πλωτά αιολικά πάρκα

Σεπ 22, 2021

Η Cenergy Holdings SA ανακοίνωσε ότι το FLOTANT - έργο που χρηματοδοτείται από το EU Horizon 2020 - ολοκλήρωσε την ανάπτυξη καλωδίων που προορίζονται για πλωτά αιολικά έργα μεγάλου βάθους (Floating Offshore Wind farms - FOW) δίνοντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερη αξιοποίηση της διαθέσιμης αιολικής ενέργειας με χαμηλότερο κόστος.

ΑΝΑΚΕΜ: Ουσιαστική και παραγωγική η παρουσία στην 85η ΔΕΘ

Σεπ 21, 2021

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζει η ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ την συμμετοχή του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ), στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δρομολογεί το διυλιστήριο του μέλλοντος

Σεπ 21, 2021

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δρομολογεί το διυλιστήριο του μέλλοντος, στο οποίο θα αναπτύσσονται καινοτόμες τεχνολογίες και θα αξιοποιούνται νέες πρώτες ύλες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μπλε και πράσινο υδρογόνο και ανακυκλούμενο CO2.

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης

Σεπ 21, 2021

Την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι εννέα επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης, εξέφρασαν οι υπουργοί Οικονομικών και Ναυτιλίας Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Πλακιωτάκης, αντίστοιχα.