Στους Έλληνες έχουν εξουσία οι Αθηναίοι, στους Αθηναίους εγώ, σ' εμένα η γυναίκα μου, στη γυναίκα μου το παιδί. Έτσι ο γιος μου έχει την ανώτατη εξουσία στην Ελλάδα. Θεμιστοκλής  (Αθηναίος πολιτικός & στρατιωτικός )  525-461 π.Χ.

Στην Αθήνα ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ – Θα συναντηθεί με τον Γ. Γεραπετρίτη

15 Φεβρουαρίου, 2024

Με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών Ριάντ αλ-Μαλίκι, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, θα συναντηθεί στις 12:00 το μεσημέρι ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών μετά το πέρας των οποίων οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Ριάντ Αλ-Μαλίκι θα προβούν σε κοινές δηλώσεις. Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση γεύματος εργασίας.

Νωρίτερα ο Γ. Γεραπετρίτης θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό στο Διεθνές Συνέδριο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών.

Δ.Μάν.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ)