Υπάρχει σήμερα μια εθνικότητα ευρωπαϊκή, όπως στον καιρό του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Ευριπίδη υπήρχε μια εθνικότητα ελληνική. Victor Hugo, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Συνάντηση του Β.Στίγκα με αγρότες της Βοιωτίας

18 Ιουνίου, 2024

“Η καταστροφή της Κωπαϊδας και της αγροτικής παραγωγής γενικότερα είναι σκόπιμη”, υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος “Σπαρτιάτες”, Βασίλης Στίγκας, κατά την συνάντηση που είχε χθες , με αγρότες στη Βοιωτία.

“Σκοπός του κ.Στίγκα”, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, “είναι η συγκέντρωση στοιχείων τα οποία θα κατατεθούν στις εισαγγελικές αρχές, με στόχο να αποδοθούν ευθύνες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, όπως δήλωσε ο ίδιος”.

Ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” σημείωσε, επίσης, ότι “η κατάσταση αυτή δεν αξίζει στους Έλληνες και ότι ο ίδιος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την επανεκκίνηση του κάμπου”.

Όπως αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση των “Σπαρτιατών”, “την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις παρανομίες ζήτησαν και οι αγρότες, οι οποίοι αισθάνονται να βρίσκονται στο έλεος του Θεού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν, κάνοντας έκκληση στον κόσμο και τους κυβερνητικούς φορείς να δουν πως η αγροτική παραγωγή στην Κωπαΐδα αργοπεθαίνει”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ