Είναι καλό που οι άνθρωποι του έθνους δεν κατανοούν το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, διότι αν το καταλάβαιναν, πιστεύω πως θα ξεσπούσε επανάσταση το αργότερο αύριο το πρωί. - Henry Ford

ΝΙΚΗ: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση της παραδοσιακής οικογένειας

13 Φεβρουαρίου, 2024

«Η ΝΙΚΗ συνεχίζει τον αγώνα για την προάσπιση της παραδοσιακής οικογένειας και το δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα» τονίζει το κόμμα, σε σημερινή ανακοίνωσή του σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Παράλληλα, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η ΝΙΚΗ έδωσε δυναμικό “παρών” στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στο επαπειλούμενο νομοσχέδιο για τον “γάμο” και τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους» ενώ προσθέτει: «Σε μια κατάμεστη Πλατεία Συντάγματος, παρά την απειλή της βροχής και τους εκφοβισμούς αντισυγκέντρωσης των ΛΟΑΤΚΙ, περισσότεροι από 25.000 Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας διατράνωσαν την προσήλωσή τους στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας και της μητρότητας, που, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θεμελιώνουν την συντήρηση και προαγωγή του έθνους. Με χείμαρρο επιχειρημάτων, μέσα από την πίστη, την παράδοση, τη νομοθεσία αλλά και την επιστήμη, οι προσκεκλημένοι ομιλητές κατέθεσαν ομολογία πίστεως στις αξίες της ρωμιοσύνης, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στο αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Ταυτόχρονα, στηλίτευσαν την αντισυνταγματική, ανήθικη και φαρισαϊκή προσπάθεια, εκ μέρους της κυβέρνησης και των λόμπι δικαιωματισμού να επιβληθεί το αφύσικο ως φυσικό και να θεσμοθετηθεί η εκτροπή. Η ανατροπή και αποϊεροποίηση του θεσμού της οικογένειας δεν διχάζει μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά και δημιουργεί δεδομένα καταστροφικά για τις μελλοντικές γενεές».

Τέλος, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, ήταν ο μόνος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος που επισφράγισε με την παρουσία του την υποστήριξη της εκδήλωσης. Δεσμεύτηκε δε, ότι η ΝΙΚΗ δεν θα μείνει απλώς στην καταψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, αλλά θα εγείρει ένσταση αντισυνταγματικότητας και θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσον, από τα δικαστήρια ως το “άγιο πεζοδρόμιο” ώστε να επιτύχει την τελική κατάρριψη του επιχειρούμενου νομοθετήματος».