Ένας άνθρωπος που έχει μια πεποίθηση ισοδυναμεί με ενενήντα εννέα που απλά ενδιαφέρονται. John Stuart Mill, 1806-1873, Άγγλος φιλόσοφος.

Μ. Βορίδης: «Απόλυτη στήριξη των αγροτών μας, του αγροτικού εισοδήματος και των ελληνικών προϊόντων»

18 Απριλίου, 2024

Μήνυμα στήριξης των αγροτών, του εισοδήματός τους καθώς και των ελληνικών προϊόντων, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, από το βήμα της 3ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ).

Εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, ο Μ. Βορίδης ευχαρίστησε ειδικότερα την Ένωση «για την παρουσία και τη σημαντική συνεισφορά τους σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αναδείχθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο ευρύτερα και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς ειδικότερα».

Εξ άλλου – όπως επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – «η ΕΘΕΑΣ όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, κατακτά στη συνείδηση των αγροτών το ρόλο που πρέπει να έχει μια τέτοια Ένωση η οποία εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα παραγωγικά κομμάτια της χώρας».

Και, εν κατακλείδι, «η θέση της κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων είναι ξεκάθαρη: απόλυτη στήριξη των αγροτών μας, του αγροτικού εισοδήματος και των ελληνικών προϊόντων», καταλήγει η σχετική ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας.