Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφήΚαρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

Λάρισα: Συνάντηση με τον Δημήτρη Κουρέτα είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης

6 Δεκεμβρίου, 2023

Με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα. Ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ξεναγήθηκε από τον κ. Κουρέτα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών για τα ζητήματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη της Θεσσαλίας. ενώ από την πλευρά του ο υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα υπάρχει συνεργασία του ΕΛΓΟ Δήμητρα με το Τμήμα Βιοχημείας,

 

Παράλληλα ο υπουργός επανέλαβε τους σχεδιασμούς του υπουργείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αγροτική παραγωγή στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ σημείωσε πως η συνεργασία με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα είναι πολύ στενή «ώστε τα αποτελέσματα να είναι ορατά για τους πολίτες της περιοχής».

 

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί το υπουργείο, ώστε να συζητηθούν αναλυτικά τα ζητήματα που αφορούν τη περιοχή, να ενημερωθεί ο ίδιος για τους σχεδιασμούς και τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από το υπουργείο για την αγροτική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

 

«Όλα τα μάτια όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη κοιτάνε στην Θεσσαλία σχετικά με το πως θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί η αγροτική ανάπτυξη της περιοχής. Σε αυτή την κατεύθυνση και εμείς κοιτάμε για το πως θα συνεργαστούμε καλύτερα με το υπουργείο», είπε ο κ. Κουρέτας.