Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Κυρ. Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός ασκεί οικονομική πολιτική με το ταχυδρομείο

19 Μαΐου, 2024

“Εάν δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα σε σχέση με την ακρίβεια και την δυσκολία που έχει ο ελληνικός λαός να ανταπεξέλθει οικονομικά, θα προκαλούσε γέλιο η δήλωση του πρωθυπουργού. Όμως αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος είναι πραγματικά ανίκανος να δώσει λύση στην ακρίβεια”, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για το θέμα της ακρίβειας.

“Ο ίδιος ο πρωθυπουργός”, αναφέρει ακόμη ο κ.Βελόπουλος, “είπε ότι έστειλε επιστολή, ή θα στείλει επιστολή στην Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν, για να ζητήσει παρέμβαση σε σχέση με τις πολυεθνικές για τις τιμές και την ακρίβεια. Ο άνθρωπος ασκεί οικονομική πολιτική με το ταχυδρομείο.

Δηλαδή, τα καύσιμα και το ρεύμα είναι απόφαση της Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν για το αν θα είναι ακριβά ή φθηνά; Σοβαρά μιλάει ο πρωθυπουργός; Είναι και ασόβαρος και επικίνδυνος”, καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.