Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Κυρ. Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών

3 Απριλίου, 2024

«Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επιβεβαιώθηκε και πάλι η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση που πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών. Σήμερα μπήκαν ανακριτικές αρχές στον ΟΣΕ. Κάτι που έπρεπε να γίνει πριν από ένα χρόνο. Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Σημείωσε ότι «το ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: Θα βρουν πραγματικά τα στοιχεία που υπήρχαν πριν ένα χρόνο ή θα έχουν αλλοιωθεί και αυτά;».

 

«Από την άλλη ζητούμε την παραίτηση του κ. Φλωρίδη, ο οποίος συνεχίζει να ψεύδεται. Είναι αδιανόητο ένας υπουργός δικαιοσύνης και να παρεμβαίνει με τις δηλώσεις του στην δικαιοσύνη και το κυριότερο να ψεύδεται και να επιχειρεί συγκάλυψη του εγκλήματος», επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στη «δολοφονία της άτυχης νεαρής στους Αγ. Αναργύρους», υποστήριξε ότι «αναδεικνύει ένα τρομακτικό πρόβλημα που έχει η χώρα. Η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η έλλειψη βούλησης από τη ΝΔ, η οποία δεν στέλνει αστυνομικούς να φυλάνε τον πολίτη, αλλά στέλνει αστυνομικούς να φυλάνε την προβολή μιας ιδιωτικής ανθελληνικής, αντιχριστιανικής ταινίας. Πού; Σε έναν κινηματογράφο!».

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, συνέχισε, δηλώνοντας: «Στέλνει 25 αστυνομικούς κάθε βράδυ για 8 ημέρες. Στέλνουν 2 ομάδες ΟΠΚΕ για να φυλάνε ποιους; Αυτούς που προσβάλλουν την ορθοδοξία. Αν οι κύριοι ήθελαν φύλαξη, να πλήρωναν ιδιωτική αστυνομία. Εδώ είναι η Ελλάδα. Ο αστυνομικός είναι για τον πολίτη. Ο νόμος και η τάξη απαρέγκλιτοι κανόνες».

 

 

Θ. Αξελός