Είμαστε σε μια κοινωνία που οι πίτσες φτάνουν πιο γρήγορα από την αστυνομία. - Claude Chabrol

Κυρ. Βελόπουλος: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

18 Μαΐου, 2024

«Ο πρωθυπουργός, που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ανέφερε σε μία απλή δήλωση τρεις φορές τη φράση Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, ο ίδιος στέλνει μήνυμα, λέγοντας ότι ο κεντρικός πυρήνας, ο πυρήνας δηλαδή της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι μια προδοτική συμφωνία, έχει να κάνει με την τήρηση ή μη τήρηση της Συμφωνίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός. Επειδή δεν μπορεί να την καταγγείλει ο ίδιος, γιατί φοβάται, λέει ψέμματα», υποστηρίζει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του.

«Αφού, λοιπόν, παραβιάζουν τον πυρήνα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί», προσθέτει ο κ. Βελόπουλος, «είναι υποχρεωμένος πλέον ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τη Συμφωνία. Και αν δεν μπορεί να την καταγγείλει, ας πιέσει τους Σκοπιανούς».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητάει «αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα», ενώ, τέλος, επισημαίνει: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων».