Οι πιο καυτές θέσεις στην κόλαση είναι κρατημένες γι’ αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση. Dante Aliggeri, 1265-1321, Ιταλός ποιητής

Επίσκεψη Ιω. Κεφαλογιάννη σε Παναγιά, Οινούσσες, Ψαρά και Χίο

30 Απριλίου, 2024

Τα επιτηρητικά φυλάκια του Στρατού Ξηράς «Παναγιάς»,«Οινουσσών», «Ψαρρών»και «Αγίας Ελένης», συνοδευόμενος από τον διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

 

‘Οπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας για τις ‘Αγιες Ημέρες του Πάσχα ενώ ενημερώθηκε για την αποστολή των φυλακίων.

 

Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

 

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Χίου και Βροντάδου, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές.

 

«Θεωρώ ελάχιστο καθήκον μου να είμαι σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, με τα στελέχη και τους οπλίτες που επιτελούν το πιο σημαντικό έργο προς την πατρίδα» στα ακριτικά φυλάκια «Παναγίας», «Οινουσσών», «Ψαρρών» και «Αγίας Ελένης» ανέφερε ο Ιω. Κεφαλογιάννης.

 

«Θέλω να τους συγχαρώ για τον καθημερινό τους αγώνα για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των δικαίων της Ελλάδας. Από τα ακριτικά μας φυλάκια εύχομαι στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.