Είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να μάθει αυτά που νομίζει ότι ήδη ξέρει. Επίκτητος, 50 μ.Χ.-120 μ.Χ, Στωικός φιλόσοφος

Ελλ. Λύση: Η «απολογία» Δένδια δικαιώνει την πάγια θέση του Κυρ. Βελόπουλου ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου η Ελλάδα θα είναι μόνη της

25 Φεβρουαρίου, 2024

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας εξαπολύει η Ελληνική Λύση υποστηρίζοντας ότι «η “απολογία” του Νίκου Δένδια, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που αποδυνάμωσε γεωπολιτικά και στρατιωτικά την Ελλάδα», όπως υποστηρίζει.

Παράλληλα, σύμφωνα με το κόμμα, «δικαιώνει μάλιστα και την πάγια θέση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου η Ελλάδα θα είναι μόνη της. Θέση που εκφράζεται αδιάλειπτα από το 2019».

Η Ελληνική Λύση σημειώνει επίσης ότι «από την πρώτη στιγμή» κατήγγειλε «την απογύμνωση των Ελληνικών Νησιών από πολύτιμα οπλικά συστήματα με πρόσχημα τη βοήθεια στην Ουκρανία» καθώς και ότι είναι «η μοναδική πολιτική δύναμη που κατήγγειλε την σκανδαλώδη αποστολή της πολύτιμης συστοιχίας Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία, η οποία μάλιστα έγινε “δωρεάν”!».

Τέλος, η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «αποκαλύψαμε έγκαιρα ότι η περιβόητη “αμυντική συμφωνία” με τις ΗΠΑ, δεν διασφαλίζει την πατρίδα μας, καθώς δε γίνεται ουδεμία αναφορά στο άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ» και ότι «δηλώσαμε ευθέως ότι ο ρόλος του “δεδομένου και πρόθυμου συμμάχου” που επιφύλαξε η κυβέρνηση για την Ελλάδα, είναι εθνικά ολέθριος».

Θ. Αξελός