Η κυβέρνηση είχε να διαλέξει ανάμεσα στον πόλεμο και τη ντροπή. Διάλεξε τη ντροπή. Αλλά θα έχει και πόλεμο. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Έ. Ράπτη: Ευχαριστίες για όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”

11 Ιανουαρίου, 2024

Τις ευχαριστίες της σε όλες και όλους που εργάστηκαν για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» εξέφρασε σε δηλώσεις της η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει στην δήλωσή της, για το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός για Όλους», εργάστηκαν με συστηματικότητα και ζήλο το Τμήμα Ειδικών Μορφών Τουρισμού της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, αρμόδιο για την υλοποίηση του προγράμματος.

Τις ευχαριστίες της η κ. Ράπτη εκφράζει και για την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Τουρισμού, την Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ, την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, την ΑΑΔΕ και την Γενική Δ/νση Πληροφορικής του ΕΦΚΑ, για την ανάπτυξη των αναβαθμισμένων υπηρεσιών διαλειτουργικότητας με την εφαρμογή Τουρισμός για Όλους. Εξάλλου, ειδική αναφορά κάνει και για τα συναρμόδια υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.