Αυτοί που καθιστούν μια ειρηνική επανάσταση αδύνατη, κάνουν μια βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη “Τζων Κέννεντυ (1917-1963) Αμερικανός πρόεδρος”

Βέλγιο: Ο Γ. Γεραπετρίτης συμμετείχε στην Υπουργική Συνάντηση για την Παλαιστίνη που διοργάνωσαν η Νορβηγία και η Σαουδική Αραβία

26 Μαΐου, 2024

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης συμμετείχε στη σημερινή Υπουργική Συνάντηση για την Παλαιστίνη, που διοργάνωσαν η Νορβηγία και η Σαουδική Αραβία στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ.

Σύντομη συνομιλία του Γ. Γεραπετρίτη με ομολόγους του Ιορδανίας, Τουρκίας, Βελγίου, Ρουμανίας και Λετονίας στο περιθώριο της Υπουργικής Συνάντησης για την Παλαιστίνη

O υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε σύντομη συνομιλία με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας Αιμάν Σαφάντι, τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν, την υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου Xάτζα Λαχμπίμπ, την υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας Λουμινίτα Οντομπέσκου και την υπουργό Εξωτερικών της Λετονίας Μπάιμπα Μπράζε στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης για την Παλαιστίνη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείο Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ