Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος

Ζούρος: «Από σήμερα είμαι ελεύθερος»

18 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με ήττα 68-100 από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ και ο Ηλίας Ζούρος ενημέρωσε, σε δηλώσεις του, πως το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώθηκε. 

Ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και σοβαρότητα κάθε ανθρώπου. Από εκεί κρίνεσαι και προχωράς. Από σήμερα είμαι ελεύθερος. Στα 38 χρόνια που είμαι στο χώρο πιστεύω πως όπου έχω δουλέψει προσπαθώ να δίνω κάτι και να αφήνω το στίγμα μου.

Αν απαριθμήσουμε τα προβλήματα που είχαμε, θα μιλάμε πολλές ώρες για το ποιοι παίκτες ήταν διαθέσιμοι. Είχαμε προβλήματα σε θέσεις, σε απουσίες, στους αυτοματισμούς. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει πολύ καλό προπονητή και πολύ καλές συνήθειες. Εμείς αντέξαμε για ένα διάστημα, εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτοματισμούς. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν. Όταν παίζεις χωρίς κόσμο δεν μπορείς να έχεις το ίδιο πάθος.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ και μακάρι να τις δούμε στον τελικό».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ