Μπορεί να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Υποψήφιος πρόεδρος εκ νέου ο Γ. Καραμπέτσος

5 Απριλίου, 2024

Ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, θα είναι ξανά υποψήφιος για το ύπατο αξίωμα της Ομοσπονδίας στις εφετινές αρχαιρεσίες της ΕΟΠΕ.

Το γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωσή του, με αφορμή τις δύο (επιτυχημένες) διοργανώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας σε Γυναίκες και Άνδρες, στο Λουτράκι και τη Νεάπολη Λάρισας αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης, τους εργαζομένους, τους συνεργάτες του και τους παράγοντες όλων των ελληνικών σωματείων για τα θετικά σχόλια, την ηθική συμπαράσταση και την προσφορά τους στο άθλημα.

«Τα γεμάτα γήπεδα και η υψηλή τηλεθέαση αποδεικνύει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι σε διαρκή άνοδο κερδίζοντας διαρκώς νέους φίλους», υπογράμμισε ο κ. Καραμπέτσος. 

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων του, επισήμανε ότι «από το 2016 που ανέλαβα την Ομοσπονδία, όντας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και της διάλυσης, πετύχαμε μαζί έναν άθλο. Οικονομική εξυγίανση, αναδιοργάνωση, μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμό, άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου σε συλλογικό επίπεδο και καθιέρωση των Εθνικών ομάδων στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ». 

Στο δια ταύτα, «πιστός σε όσα υποσχέθηκα ως πρόεδρος του ΔΣ δεσμεύομαι πως θα είμαι υποψήφιος για τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΟΠΕ μετά την ολοκλήρωση του Ολυμπιακού Κύκλου. Θα ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους που χωρίς παρωπίδες και ιδιοτέλεια αναγνωρίζουν τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα». 

Για να συμπληρώσει λέγοντας: «Γνωρίζουν τις θυσίες που έγιναν για την εξυγίανση των οικονομικών και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του covid-19 και της ενεργειακής κρίσης. Για όλους αυτούς, για όλους τους αγνούς φίλους του βόλεϊ θα είμαι πάντα δίπλα τους και πάντα στην πρώτη γραμμή για να λύσουμε προβλήματα και να χαράξουμε μαζί την πορεία του ελληνικού βόλεϊ μέχρι το 2028».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ