Η πολιτική δεν είναι κακό επάγγελμα. Αν πετύχεις, έχεις πολλά οφέλη, ενώ αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να γράψεις ένα βιβλίο - Ρόναλντ Ρήγκαν

Υπό σκέψη η απόκτηση παίκτη

2 Φεβρουαρίου, 2024

Με ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, για την κάλυψη του διαστήματος των δύο μηνών που θα λείπει ο τραυματίας (σ.σ. από το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με την Ουλμ), Ρομπέρτο Γκάλινατ, μπήκε από σήμερα σε διαδικασία προετοιμασίας για το, εκτός έδρας, παιχνίδι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (5/2, 17:15), ο Αρης.

 

Το ζήτημα της ενίσχυσης του ρόστερ, επί του παρόντος, «φρενάρει» στο ότι η ΚΑΕ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, αλλά και στο ότι αν δρομολογηθεί η μεταγραφή, ο νέος παίκτης δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup. Οι «κιτρινόμαυροι»… ζυγίζουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους και άμεσα αναμένεται να καταλήξουν στην οριστική τους απόφαση.

 

Στην προπόνηση, σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι, συμμετείχε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, επιστρέφοντας στο παρκέ μετά από σημαντικό διάστημα απουσίας, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε στη γάμπα του. Απών ήταν ο στρατευμένος, Γιώργος Φίλλιος.