Η πρώτη απαίτηση της πολιτικής δεν είναι η ευφυΐα ή η ενεργητικότητα, αλλά η υπομονή. Η πολιτική είναι δρόμος αντοχής στον οποίο συνήθως η χελώνα νικάει το λαγό. John Major, 1943-, Βρετανός Πρωθυπουργός [1990-1997]

Χέντερσον: «Ήταν λάθος μου η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας»

15 Μαρτίου, 2024

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έφυγε από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ και βρήκε στην Ολλανδία και τον Αγιαξ τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 33χρονος Αγγλος μέσος, μετά από σπουδαία καριέρα στη Λίβερπουλ, το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στη χώρα του Κόλπου, έναντι 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στην Ευρώπη, υπογράφοντας στον Αγιαξ έως το καλοκαίρι του 2026. 
Ο Αγγλος άσος μίλησε για την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ και παραδέχτηκε πως ήταν λάθος επιλογή να παίξει στη Σαουδική Αραβία, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Daily Mail»: 
«Δεν έχω μετανιώσει που έφυγα από τη Λίβερπουλ, αλλά έχω μετανιώσει για την επιλογή της Αλ Ετιφάκ. Από την πρώτη ημέρα είχα καταλάβει πως αυτή η επιλογή δεν μου ταιριάζει, αλλά αυτή είναι η ζωή. Ηταν δύσκολο ν’ αφήσω την ομάδα της καρδιάς μου, αλλά τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Αγιαξ και θέλω να πείσω με τις εμφανίσεις μου και να κερδίσω μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το EURO το καλοκαίρι στη Γερμανία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ