Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά όχι τα δικά τους δεδομένα. ~Bernard Baruch | (Αμερικανός πολιτικός ) | 1870-1965

Χακίμι: «Ξέρουμε τι αξίζει αυτή η ομάδα, αλλά ξέρουμε τον στόχο μας»

15 Απριλίου, 2024

 Ο Μαροκινός αμυντικός Ατσράφ Χακίμι, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού (16/4) επαναληπτικού προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα (α΄ ματς: Παρί ΣΖ-Μπαρτσελόνα 2-3), και επανέλαβε την ανυπομονησία του να είναι εκεί  αύριο το βράδυ (16/4).

 «Ερχόμαστε με πολλή επιθυμία να αλλάξουμε τα πράγματα. Θέλουμε να κερδίσουμε και να φέρουμε την πρόκριση πίσω στο Παρίσι. Μιλήσαμε μεταξύ μας, είπαμε ο ένας στον άλλον τι έπρεπε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτό το ματς. Διατηρούμε πάντα την ίδια ιδέα, είμαστε υπομονετικοί και δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Κρατάμε την ίδια φιλοσοφία που μας ζητάει ο προπονητής. Θέλουμε να έχουμε κατοχή, να δημιουργούμε χώρους, να έχουμε κίνηση», είπε. 

 «Στο πρώτο παιχνίδι ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Κάναμε καλό ματς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά ήρθε η ώρα οι μεγάλοι παίκτες να βγάλουν ό,τι έχουμε από μέσα μας. Ο Κιλιάν Μπαπέ νιώθει πολύ καλά, με πολύ κίνητρο. Όπως όλη η ομάδα. Ήρθε η ώρα να αλλάξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα στο γήπεδο. Οι οπαδοί δεν παίζουν. Στο χέρι μας είναι να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν είναι οι οπαδοί που θα αλλάξουν το ματς. Ξέρουμε τι αξίζει αυτή η ομάδα, αλλά ξέρουμε τον στόχο μας».
 

 A. Bαζογιάννης