Οι τύχες των ανθρώπων βρίσκονται επάνω σε ένα τροχό που καθώς γυρίζει φέρνει την ευημερία σε διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Τζολάκης : «Να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί»

29 Μαΐου, 2024

 Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στα μικρόφωνα της UEFA,  λίγες ώρες πριν από την έναρξή του τελικού στο Europa Conference League:
 
 «Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη, πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί να παίξει αυτόν τον αγώνα. Πολύ απλά περιμένουμε το εναρκτήριο λάκτισμα για να απολαύσουμε τη βραδιά, τίποτα άλλο. Νομίζω ότι για να κερδίσεις θα χρειαστείς μόνο ένα πολύ υψηλό ψυχικό επίπεδο συγκέντρωσης. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν από μια εβδομάδα και απόψε θα είμαστε στις κατάλληλες συνθήκες για να πάμε καλά, να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

 Τέλος, στο μήνυμά του προς τους φιλάθλους είπε: «Μακάρι να είναι χαρούμενοι, είναι η πρώτη φορά στα 99 χρόνια ιστορίας που ο Ολυμπιακός παίζει για ένα διεθνές τρόπαιο. Ελπίζω να το κερδίσουμε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

 A. Bαζογιάννης