Ο πολιτισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση βίας στην έσχατη των περιπτώσεων. Jose Ortega y Gasset, 1883-1955, Ισπανός φιλόσοφος

Τσιτσιπάς: «Ηταν ένα απίστευτο comeback»

29 Φεβρουαρίου, 2024

Με ορμή συνεχίζει την προσπάθεια του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 500άρι τουρνουά του Ακαπούλκο, επικρατώντας του Ιταλού και Νο 69 του κόσμου, Φλάβιο Κομπόλι, και παίρνοντας την πρόκριση για τα προηιτελικά του Abierto Mexicano (ATP 500). Ο Ελληνας πρωταθλητής μετά τον αγώνα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανατροπή που πέτυχε στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ:

«Η πρώτη σκέψη είναι να προσπαθήσω να κερδίσω τουλάχιστον έναν πόντο ακόμα, δεν είναι εύκολο όταν έχει ν’ ανέβεις ένα βουνό, όταν δηλαδή είσαι πίσω με 2-5 και έχεις τον αντίπαλο να σερβίρει δύο φορές. Ήταν ένα απίστευτο comeback σε αυτό το σημείο του αγώνα, με το μομέντουμ να αλλάζει τόσο γρήγορα. Δεν είναι κάτι που περιμένεις όταν έχεις σερβίρει για τη νίκη, υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό σου. Σε αυτό το σημείο κατάφερα να συγκροτηθώ και αρνήθηκα να πάω σε τρίτο σετ, που ήταν πολύ σημαντικό».