Στη Μέση Ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία. Χένρυ Κίσσιγκερ, 1923-, Αμερικανός πολιτικός

Τσιφτσής: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας» (video)

24 Ιουνίου, 2024

Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο 24χρονος τερματοφύλακας, που μετακόμισε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στάθηκε στην παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά και στη σχέση του με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιφτσής στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube:

«Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί και θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή να φοράς τον “Δικέφαλο” στο στήθος. Δεν χρειάστηκε πολύ μεγάλη σκέψη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής εάν είχε μία τέτοια πρόταση θα έλεγε κατευθείαν ναι. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η συνύπαρξη με τον Κοτάρσκι μόνο καλό έχει να μου κάνει, τον έχω παρακολουθήσει αρκετά όπως και τα υπόλοιπα παιδιά και θεωρώ πως έχω να κερδίσω πολλά πράγματα. Γνωρίζω καλά τον Μιχαηλίδη και νομίζω θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και ανυπομονώ να μπω να παίξω και να την ζήσω. Στους φίλους της ομάδας έχω να πω πως θα δώσω το 100% του εαυτού μου για τον ΠΑΟΚ».