Το κακό είναι το προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Τσάβι:«Θα παλεύουμε για το τίτλο όσο είναι μαθηματικά δυνατό»

23 Φεβρουαρίου, 2024

 Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, παραδέχτηκε  σήμερα (23/2) ότι ο αγώνας για τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν πλέον «πολύ περίπλοκος», αλλά ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται «όσο είναι μαθηματικά δυνατό».

 «Δεν το αποκλείουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι περίπλοκο», υποστήριξε ο προπονητής των Καταλανώνβ σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό (24/2) αγώνα  στη La Liga με τη Χετάφε.

 Η Μπαρτσελόνα, τρίτη στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς πίσω από τη μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης (1η), και δύο πίσω από τη Τζιρόνα, «δεν έχει πλέον δικαίωμα να κάνει λάθη στην έδρα της»  αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει ότι θα μπορέσει να κρατήσει το στέμμα της.
 «Είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση, αλλά τώρα έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε ο Τσάβι.

 Μετά από μια απογοητευτική ισοπαλία στη Νάπολη για την φάση των «16» του Champions League (1-1), μια νίκη το Σάββατο θα έδινε στον σύλλογο «ηρεμία» και θα του επέτρεπε να «πιέσει τη Τζιρόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης», σύμφωνα με τον Καταλανό προπονητή.

 A. Bαζογιάννης