Όποιος κοιτάζει προς τα έξω ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του ξυπνάει. - Karl Jung, 1875-1961, Ελβετός ψυχίατρος

Τραμπζονσπόρ: Υβριστική επίθεση-απάντηση στην TFF μετά την ανακοίνωση των ποινών (p)

3 Απριλίου, 2024

 Άμεση και υβριστική ήταν η αντίδραση της η Τραμπζονσπόρ, στην ανακοίνωση των ποινών από το πειθαρχικό συμβούλιο ποδοσφαίρου (PFDK) της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (TFF) για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενερμπαχτσέ (2-3)  για την 30η  αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Τουρκία.

 «Γαμ…. τη δικαιοσύνη. Σηκωθείτε από τις καρέκλες σας και παραιτηθείτε», ανέφερε στο X, πρώην twitter, η Τραμπζονσπορ, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 6 εκατομμυρίων λιρών και ποινή έξι αγωνιστικών χωρίς θεατές στο γήπεδό της.
 Επίσης στον βοηθό προπονητή τη Τραμπζονσπόρ, Έγκεμεν Κορκμάζ, επιβλήθηκε πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών και απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον πάγκο σε επίσημο αγώνα λόγω της ενέργειάς του στη μάχη με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας
 
 Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε Τζέιντεν  Οουστερβόλντε και Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ, ενώ κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να επιβληθεί τιμωρία στον Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ.
 Με 15 ημέρες στέρησης δικαιωμάτων τιμωρήθηκαν οι παράγοντες της Φενερμπαχτσέ, Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν, για τις πράξεις τους στον ίδιο αγώνα.

 Α. Βαζογιάννης