Πολιτική είναι η τέχνη να μοιράζεις την πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να πιστεύει ότι πήρε το καλύτερο κομμάτι - Couve De Murville

Τουλάχιστον έναν μήνα ήταν νεκρός ο 82χρονος στα Άνω Λιόσια

1 Ιουνίου, 2024

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στα Άνω Λιόσια. Ειδικότερα, αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σπίτι στην οδό Αγαμέμνονος από περίοικους λόγω της έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού ένα απανθρακωμένο πτώμα ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του βρισκόταν ο 59χρονος γιος του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο 82χρονος πατέρας του πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία τού έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο 59χρονος είπε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη. Πάντως, ο ιατροδικαστής φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 59χρονου καθώς εντόπισε μεταθανάτια τραύματα στο πτώμα του ηλικιωμένου.

Ο 59χρονος συνελήφθη, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.