Η υπομονή μας θα πετύχει περισσότερα από τη δύναμή μας. Edmund Burke, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

Τον Μάρτιο το «ραντεβού» Ρεάλ Μαδρίτης-Αντσελότι

5 Δεκεμβρίου, 2023

 Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συζητήσει το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι τον Μάρτιο. Αυτό αναφέρει σήμερα (5/12) η ισπανική εφημερίδα «El Pais» και αναδημοσιεύει η βραζιλιάνικη «O Glοbo»
 Σύμφωνα με την εφημερίδα «El País», ο ισπανικός σύλλογος θα περιμένει την ολοκλήρωση της  φάσης των «16» του Champions League για να διαπραγματευτεί με τον Ιταλό προπονητή.

 Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ καταλαβαίνει ότι η ομάδα του συλλόγου χρειάζεται ακόμα τον Κάρλο Αντσελότι. Και η σχέση των δύο είναι «μοναδική και διαρκής». 
 Ο προπονητής, ωστόσο, αντιμετωπίζεται ως βέβαιος από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) ότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα μετά το Copa America, παρόλο που καμία συμφωνία μεταξύ των μερών δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
 
 Ο Αντσελότι αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον του, ενώ σε πρόσφατη  συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής διέψευσε για άλλη μια φορά οποιαδήποτε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα, επαναλαμβάνοντας ότι «όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου (με τη Ρεάλ) και μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν θα απαντήσω για το μέλλον μου».

 Α. Βαζογιάννης