Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του ανθρώπου θα έπρεπε να αποτελεί υποσημείωση στη διακήρυξη των καθηκόντων του. Oscar Louis Forel, 1891-1982, Ελβετός ψυχίατρος

Το Σάββατο στη Μαδρίτη ο Λούνιν

31 Μαΐου, 2024

Ο Άντρι Λούνιν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο το Σάββατο για να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, σύμφωνα με πηγές του συλλόγου.

Η «Βασίλισσα» θα διεκδικήσει στο Λονδίνο το 15ο Κύπελλο στη διοργάνωση, με αντίπαλο την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 25χρονος Λούνιν δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη ως προληπτικό μέτρο, αφού προσβλήθηκε από ίωση. Αρχικά υπήρξε ελπίδα ότι θα μπορούσε να ταξιδέψει την Παρασκευή, αλλά πλέον πιο πιθανή φαντάζει η αναχώρησή του αύριο.

«Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να προετοιμάσω για το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν και το πιο σημαντικό στη ζωή μου μαζί με την ομάδα… Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση», έγραψε ο Ουκρανός τερματοφύλακας στο Instagram.

Ένα σενάριο θέλει τον Λούνιν να κάθεται στον πάγκο ως αναπληρωματικός του Νο 1 των Μαδριλένων, Τιμπό Κουρτουά.

Ο Λούνιν αντικατέστησε τον Κουρτουά κατά την ανάρρωσή του από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και κράτησε 17 φορές ανέπαφη την εστία σε 21 συμμετοχές, βοηθώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει τον 36ο τίτλο της στη La Liga. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ