Ο άνθρωπος δεν έχει τίποτε δικό του πραγματικά πέρα από αυτό που δίνει. - Pierre Charron, 1541-1603, Γάλλος θεολόγος & φιλόσοφος

To νέο Mini John Cooper Works θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 24 ώρες του Nurburgring

20 Μαΐου, 2024

To νέο Mini John Cooper Works, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 24 ώρες του Nurburgring, έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες αντοχής στον κόσμο που αποτελεί πρόκληση τόσο για τους οδηγούς όσο και για τις ομάδες στα πλαίσια μιας εξαντλητικής, ολοήμερης μάχης με ταχύτητα.

Το μοντέλο θα είναι καλυμμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο καμουφλάζ που προετοίμασε η ομάδα σχεδίασης της εταιρείας, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στα εμβληματικά αγωνιστικά χρώματα ( κόκκινο και λευκό) που κοσμούσαν τα κλασικά Mini τα οποία συμμετείχαν σε διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις τη δεκαετία του 1960.

Σε ανάμνηση της ιστορικής νίκης του Mini Cooper S στο Ράλι Μόντε Κάρλο του 1964 πριν από 60 χρόνια, το αγωνιστικό αυτοκίνητο κοσμείται με το χαρακτηριστικό λογότυπο «37». Αυτό το έμβλημα αποτελεί φόρο τιμής στην πλούσια παράδοση της Mini στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. O φετινόw αγώναw αντοχής των 24 ωρών του Nurburgring που θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουνίου 2024.

Κ.Π.