Κάθε επαναστατική εξέλιξη φαίνεται ότι προκαλεί τρεις φάσεις αντιδράσεων: 1) «είναι τελείως αδύνατον», 2) «είναι δυνατό αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε», 3) «το είχα πει εξαρχής ότι ήταν καλή ιδέα» - Άρθουρ Κλαρκ

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης φιλοξένησε επίδειξη μόδας

13 Φεβρουαρίου, 2024

Για την κολεξιόν Cucculelli Shaheen’s για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, οι συνιδρυτές και διευθυντές δημιουργικού Anna Rose Shaheen και Anthony Cucculelli αποκάλυψαν το όραμά τους που συνδέεται με τις ρίζες της του brand που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2016 και τη συναρπαστική τοιχογραφία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου τελικά πραγματοποιήθηκε η επίδειξη κατά τη δεύτερη ημέρα του επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας.

Ερευνήσαμε τον χώρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Εμπνευστήκαμε πραγματικά από το αστρολογικό μωσαϊκό δάπεδο στο δικαστικό μέγαρο, καθώς η κουλτούρα του brand μας έχει αγκαλιάσει τόσο τον αστερισμό όσο και τον γαλαξία από την αρχή. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε, σχεδόν σαν ένας πλήρης κύκλος που επιστρέφει στην πρώτη μας συλλογή με θέμα τους γαλαξίες. Είχαμε ακόμη και το μοντέλο μας από την πρώτη μας συλλογή στην πασαρέλα, είπε στο numeromag η Anna Rose Shaheen μετά την επίδειξη μόδας.