Η Γνώση μπορεί να δίνει βαρύτητα αλλά οι επιτυχίες δίνουν λάμψη, και πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που βλέπουν παρά αυτοί που ζυγίζουν. Philip Stanhope Chesterfield, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας

Το 2024 θα παίξουν Βινίσιους και Καμαβινγκά

9 Δεκεμβρίου, 2023

Μετά την χειμερινή διακοπή της LaLiga αναμένεται η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, των τραυματιών Βινίσιους και Εντουάρντο Καμαβινγκά, όπως έκανε γνωστό, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

    «Ο Βινίσιους και ο Καραβινγκά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024, αλλά νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι να προπονηθούν μαζί μας μέχρι το τέλος της διακοπής», είπε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων, ο οποίος αναφερόμενος στον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, τόνισε:

    «Ο ώμος του είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να φροντίσει, κάνοντας συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα, επομένως μπορεί να παίξει και πιστεύουμε ότι θα βελτιώνεται καθημερινά. Ο ώμος είναι μια πολύ ιδιαίτερη άρθρωση και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσει με συνεχή προβλήματα. Και ίσως χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, αλλά προς το παρόν μπορούμε να το αποκλείσουμε».
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ