Οι άνθρωποι είναι συντηρητικοί ως προς αυτό που κατέχουν και επαναστάτες ως προς αυτό που κατέχουν οι άλλοι - Malcolm de Chazal

Τικίνιο: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας»

7 Δεκεμβρίου, 2023

 Μετά από αρκετές εβδομάδες στην κορυφή του Brasileirão, ένας πολύ κακός δεύτερος γύρος οδήγησε την Μποταφόγκο να χάσει το πρωτάθλημα από την Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα, τερματίζοντας στην 5η θέση, χωρίς άμεση πρόσβαση στο Copa Libertadores.
 Το τελευταίο παιχνίδι, το 11ο χωρίς νίκη, ήταν η ήττα με 1-3 από την Ιντερνασιονάλ, με τον Τικίνιο Σοάρες, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους.

 «Πρώτα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Δεν νομίζω ότι το άξιζαν αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν νομίζω ότι έχει δει κανείς ποτέ. Ξέρω ότι είναι πολύ συγκλονισμένοι, όπως και εμείς. Νομίζω ότι ζήσαμε καλές στιγμές αυτή τη σεζόν, ονειρευτήκαμε επίσης πολλά, δεν πρόκειται να πω ψέματα, γιατί πιστέψαμε», δήλωσε ο επιθετικός της Μποταφόγκο.
 «Ήμασταν μια ομάδα ανδρών, πολεμιστών, όλη η ευθύνη για αυτό που συνέβη είναι δική μας. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε πράγματα εκεί έξω, αλλά υπάρχουν πολλοί άντρες εδώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μποταφόγκο θα ανακάμψει και θα δώσει χαρά στους φιλάθλους μας», πρόσθεσε.

Α. Βαζογιάννης