Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού Παναθηναϊκού-Κώτσιρα για την επέκταση της συνεργασίας τους

24 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Γιάννης Κώτσιρας επιβεβαιώνει με τις εφετινές εμφανίσεις του πως παραμένει ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» του ρόστερ του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» προχωρούν πλέον τις διαδικασίες για να επεκτείνουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.

Με την έλευση του Φατίχ Τερίμ, ο 31χρονος αμυντικός, ανέβασε ακόμη περισσότερο το βαθμό επιδραστικότητάς του στην ομάδα, υπηρετώντας με απόλυτη αφοσίωση όλα όσα του ζητάει ο Τούρκος τεχνικός και παίζοντας πολύ καλά όχι μόνο στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ακόμη και σε θέσεις που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, όπως αυτές του αμυντικού και του κεντρικού μέσου.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2021, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, στο «τριφύλλι» έχουν ήδη αποφασίσει να «δέσουν» τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείυ Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρουν πως έως την προσεχή Πέμπτη (29/2), ο Παναθηναϊκός θα καλέσει την πλευρά του Κώτσιρα για να συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου έως το 2026.

Σε μία διετή επέκταση της συνεργασίας τους, με ταυτόχρονη, σημαντική αύξηση των αποδοχών του, ως επιβράβευση της προσφοράς και της παρουσίας του στην ομάδα, με τον Κώτσιρα να έχει κερδίσει σε απόλυτο βαθμό το σεβασμό και την αναγνώριση όλων.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ