Ο πληθωρισμός είναι μια μορφή φορολογίας που επιβάλλεται χωρίς νόμο. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Θερμή υποδοχή στην εθνική ομάδα Cheerleading που επέστρεψε στη χώρα από τις ΗΠΑ με σημαντικές διακρίσεις

2 Μαΐου, 2024

Με δάκρυα στα μάτια, αγκαλιές, συνθήματα και υπερηφάνεια, υποδέχτηκαν στα αεροδρόμια, «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Μακεδονία», συγγενείς και φίλοι τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας Cheerleading που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο ICU WORLDS 2024 που διεξήχθη στο Ορλάντο των ΗΠΑ και επέστρεψαν έχοντας στις αποσκευές τους, σημαντικές διακρίσεις.

Ελληνικές σημαίες, γαλανόλευκα μπαλόνια και υπέροχες ανθοδέσμες πλημμύρισαν τις αίθουσες αφίξεων των αεροδρομίων και αιφνιδίασαν ευχάριστα την πολυάριθμη αποστολή συνολικά 106 Ελληνίδων αθλητών και αθλητριών.

Η ελληνική αποστολή εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της. Ανάμεσα σε ομάδες από όλο τον κόσμο κατάφερε να ξεχωρίσει και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το ελληνικό Cheerleading στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο ειδικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Κώστας Αθανασιάδης δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «ήταν μια εκπληκτική αποστολή, για πρώτη φορά η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τόσους πολλούς και ικανούς αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για όλες και όλους τους αθλητές μας». Συγκεκριμένα η ομάδα senior jazz κατέκτησε την 5η θέση, η junior all girl advanced την 7η θέση, η pom doubles της 8η θέση και η youth pom την 8η θέση.

Το ελληνικό ζευγάρι Άννα Γερογιάν και Θωμαή Θανάση κατάκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 και την 7η θέση η ομάδα cheer hip hop.

Η ελληνική σημαία ήταν παντού στο Oρλάντο και στο ICU WORLDS 2024, με την υποστήριξη της Hellenic Cheerleading Federation – Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και επόμενος σταθμός για τις αθλήτριες και τους αθλητές της χώρας μας, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο στο Όσλο της Νορβηγίας.

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου