Το θεμελιώδες ερώτημα δεν είναι ποιο είναι το καλύτερο, αλλά ποιος θα αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο. Thomas Sowell, 1930 - , Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

«Τέλος» ο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό

13 Ιανουαρίου, 2024

Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι οδηγείται πλέον προς το τέλος της το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Ιταλός γκολκίπερ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε από τους «πράσινους» και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο ανάμεσα στις δύο πλευρές, για επέκταση της συνεργασίας τους και του συμβολαίου του Ιταλού γκολκίπερ που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, δεν οδήγησαν σε συμφωνία. 

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τελική προσφορά προς τον Μπρινιόλι που αφορούσε υπερδιπλασιασμό των αποδοχών που είχε στο πρώτο συμβόλαιό του (από 350.000 ευρώ, σε ένα ποσό που έφτανε τις 800.000 ευρώ).

Την Πέμπτη (11/1) ο Μπρινιόλι ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως δεν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και πως έχει αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις και περιβάλλον, την ώρα που έχουν «φουντώσει» οι φήμες για συμφωνία του 32χρονου γκολκίπερ με ανταγωνίστρια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πλέον μετά απ’ αυτή την οριστική εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για (βασικό) τερματοφύλακα, καθώς ο Μπρινιόλι δεν θα αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» ως τη ληξη του τρέχοντας συμβολαίου του, με τον Λοντίγκιν να παίρνει για την ώρα φανέλα βασικού, μέχρι να υπάρξει έξτρα ενίσχυση από το εξωτερικό.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ