Χωρίς την εξουσία, οι ιδεολογίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Με την εξουσία, σπάνια επιβιώνουν. Φιντέλ Κάστρο, 1925-, Κουβανός ηγέτης

Τελικός Κυπέλλου: Κοινή συνέντευξη Τύπου Παναθηναϊκού και Άρη την Παρασκευή (24/5)

22 Μαΐου, 2024

Κοινή θα είναι η συνέντευξη Τύπου των δύο εφετινών φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ ζήτησε απ’ τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να μιλήσουν τη ίδια ώρα οι δύο προπονητές κι από ένας ποδοσφαιριστής/αρχηγός των ομάδων και το αίτημά της έγινε δεκτό.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 της Παρασκευής (24/5) στην αίθουσα Τύπου του «Πανθεσσαλικού Σταδίου». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και από ένας παίκτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο πάνελ μια ημέρα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson».