Τα περισσότερα από τα λάθη μας είναι πιο συγχωρητέα από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να τα συγκαλύψουμε. Francois de La Rochefoucauld, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας

Ταξίδι Ντέκο για τον Ονάνα, εναλλακτική ο Τουράμ

5 Απριλίου, 2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, επανέλαβε πως η ομάδα της Βαρκελόνης δεν θα κάνει ακριβές μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι. Τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» είναι μεγάλα και είναι σίγουρο πως η διοίκηση θα προχωρήσει σε επιπλέον περικοπές στον προϋπολογισμό της. 
Πάντως ο Πορτογάλος παράγοντας έχει καταλήξει στη λύση που θα καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου στην ομάδα, που αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Οριόλ Ρομέου δεν μπόρεσε φέτος ν’ αναπληρώσει την αποχώρηση του Σέρχι Μπουσκέτς για την Ιντερ Μαϊάμι.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Teamtalk» ο Ντέκο έχει πρώτο στη λίστα του τον Βέλγο διεθνή μέσο, Αμαντού Ονάνα, της Εβερτον, αλλά δεν μπορεί να καλύψει τα 80 εκατ. ευρώ που ζητά η αγγλική ομάδα για να τον παραχωρήσει. Ετσι πρότεινε στην Εβερτον να επιλέξει από τη λίστα τεσσάρων παικτών ως αντάλλαγμα για να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του 22χρονου άσου.
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος διευθυντής των «μπλαουγκράνα» ήδη έχει προτείνει στην Εβερτον να επιλέξει, έναν ή δύο παίκτες, μεταξύ των Ανσού Φάτι, Κλεμάν Λανγκλέ, Σερτζίνιο Ντεστ και Φερμίν Λόπες, για να πάρει τα δικαιώματα του Ονάνα. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» ο Ντέκο θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην Αγγλία για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Εβερτον, ελπίζοντας να κλείσει τη μεταγραφή του Ονάνα.
Αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βέλγου, τότε η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» υποστηρίζει πως θα στραφεί στη λύση του Γάλλου μέσου της Νις, Κεφρέν Τουράμ. Ο 23χρονος άσος έχει φέτος 20 συμμετοχές στη Ligue 1 με την ομάδα της Νίκαιας και το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ.