Για να κυριαρχήσεις στους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εξάψεις τα πάθη τους παρά να υποστηρίξεις τα συμφέροντά τους. Gustave Le Bon, 1841-1931, Γάλλος ανθρωπολόγος

Τα «ηνία» του Πανερραϊκού στον Γρηγορίου

24 Μαΐου, 2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Η μακεδονική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 50χρονο προπονητή, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε για τέσσερις μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό του. Ο Γρηγορίου επιστρέφει στις Σέρρες μετά από έντεκα χρόνια, κι ενώ στο ενδιάμεσο κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, κυρίως με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου. O 50χρονος(19/12/1973) τεχνικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό 11 χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο των “λιονταριών” και έχοντας καταγράψει έκτοτε, μία άνοδο στην Super League, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα της Κέρκυρας, και 272 συνεχόμενους αγώνες στους πάγκους της κορυφαίας κατηγορίας με τον ΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, την Λάρισα, την Λαμία, τον Ιωνικό και προσφάτως τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, τις περιόδους 2015-2016 και 2017-2018 καθοδήγησε τον Ατρόμητο αρχικά και στην συνέχεια τον Πανιώνιο σε 8 αγώνες του Europa League, φτάνοντας έως τον 4ο και 3ο γύρο αντίστοιχα. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια της τον κ.Γρηγορίου».