Το να έχεις ένα σύστημα, περιορίζει τον ορίζοντά σου. Το να μην έχεις είναι αδύνατο. Το καλύτερο είναι να έχεις πολλά. Reymond Queneau, 1903-1976, Γάλλος συγγραφέας.

Τα έργα ζωγραφικής της Σάρον Στόουν ταξίδεψαν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ

18 Νοεμβρίου, 2023

Από τότε που, στη διάρκεια της πανδημίας, έλαβε ένα σετ ζωγραφικής με αριθμούς (paint-by-numbers kit), η Σάρον Στόουν συνομιλεί με χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο η εμβληματική φιγούρα του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1990 περιγράφει τη σχέση της με τη ζωγραφική, η οποία την απορροφά πλήρως και την έκανε να αφιερώνει μέχρι και 17 ώρες την ημέρα σε ένα στούντιο που δημιούργησε ειδικά για αυτό στο σπίτι της στο Beverly Hills .

Όχι ότι είναι κάτι καινούργιο για τη Στόουν να κρατά χρωστήρα. Μεγάλωσε ζωγραφίζοντας, υπό την καθοδήγηση της θείας της· η aunt Vonne είχε Master στη ζωγραφική και δημιουργούσε τοιχογραφίες στους τοίχους του σπιτιού όπου η Σάρον έζησε τα παιδικά της χρόνια. Επιπλέον, η Σάρον έκανε για σύντομο χρονικό διάστημα σπουδές τέχνης στο Edinboro University στην Πολιτεία της Πενσιλβανίας, πριν τις εγκαταλείψει για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και ηθοποιού. Τώρα, κατά τα φαινόμενα είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στη ζωγραφική (. Η έκθεσή της στην Allouche Gallery του Λος Άντζελες την περασμένη άνοιξη κάνει τώρα ντεμπούτο στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, φιλοξενούμενη στη C. Parker Ga.