Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του. Μενέλαος Λουντέμης, 1912-1977, Έλληνας συγγραφέας

Σύσκεψη για την εναρμόνιση των ασφαλιστικών τιμών ΕΛΓΑ και τιμών αγοράς μεταξύ του Δ. Σταμενίτη και του Α. Λυκουρέντζου – Λ. Αυγενάκης: «Υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα»

15 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη με θέμα την εναρμόνιση των ασφαλιστικών τιμών ΕΛΓΑ και τιμών αγοράς, θα πραγματοποιηθεί άμεσα μεταξύ του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη, του προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού αλλά και αιρετών εκπροσώπων των αγροτικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης «τα συμπεράσματα της συσκέψεως θα ληφθούν υπόψιν στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α., η οποία θα διασφαλίζει ότι οι τιμές της ασφαλιστικής αξίας, οι οποίες θα αναφέρονται στην σχετική ΚΥΑ των Υπουργών ΑΑΤ και Οικονομικών, θα εναρμονίζονται με τις τιμές διάθεσης της αγροτικής παραγωγής στην αγορά. «Ήταν πάγιο αίτημα της αγοράς. Το ακούσαμε και το υλοποιούμε σε απόλυτη αρμονία με τους εμπλεκομένους. Το είπαμε, το κάνουμε!» κατέληξε.