Η πολιτική είναι ένας χώρος με χαμηλές προσδοκίες και περίεργα μέτριες απαιτήσεις, όπου όλοι είναι καλοί, εκτός αν είναι εγκληματίες, και όλοι είναι σοφοί, εκτός αν είναι - σε γελοίο βαθμό - κάτι άλλο. Frank Moore Colby, 1865-1925, Αμερικανός συγγραφέας

Συνεχίζουν στον Υδραϊκό Καραμάνης και Μητράκης

7 Ιουνίου, 2024

Με στόχο να εμφανιστεί αξιόμαχος και τη νέα σεζόν στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, ο Υδραϊκός προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις. Καταρχήν, με τον προπονητή Γιώργο Καραμάνη, ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο της ομάδας, και εν συνεχεία με τον βασικό τερματοφύλακα Νίκο Μητράκη, έναν παίκτη που εδώ και καιρό βρίσκεται στο «προθάλαμο» της εθνικής ανδρών και έχει συμπεριληφθεί από τον Θοδωρή Βλάχο στην προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο 24χρονος γκολκίπερ, πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με την εθνική νέων ανδρών, εντάχθηκε στον Υδραϊκό το 2022, προερχόμενος από το Παλαιό Φάληρο.

Αντίθετα, ο σύλλογος της Υδρας θα αλλάξει μετά από μία διετία δίδυμο ξένων, καθώς δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τους διεθνείς Ιάπωνες Τόι Σουζούκι και Μιτσούρου Τακάτα.