Η όπερα είναι εκείνο το είδος θεάματος που όταν κάποιος μαχαιρώνεται στην πλάτη, αντί να πεθάνει, τραγουδάει - Ρόμπερτ Μπερνς

Συνάντηση της προέδρου του ΕΒΕΑ με κινεζική εμπορική αντιπροσωπεία

Υψηλόβαθμη κυβερνητική αποστολή με εμπορικό ενδιαφέρον, από την πόλη Νίγκμπο της Κίνας επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών. 
Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, συζήτησε με τα μέλη της  αποστολής για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τον συντονισμό δράσεων και συνεργασίων με την αγορά της Κίνας σε επίπεδο εμπορικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό, ναυτιλίας και πολιτισμού. 

Η πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι, παρά τη γεωγραφική απόσταση που τις χωρίζει, Ελλάδα και Κίνα συνδέονται με ισχυρές σχέσεις φιλίας, οι οποίες έχουν αποτυπωθεί και στο επίπεδο της οικονομικής συνεργασίας. Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα σημαντικό υπόβαθρο επιτυχημένων συνεργασιών, σε τομείς όπως η ναυτιλία, το εμπόριο και ο τουρισμός, τόνισε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω συνεργασίες τόσο στους συγκεκριμένους αλλά όσο και σε νέους τομείς, στους οποίους η Ελλάδα διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα, αλλά και δυναμικές, εξωστρεφείς επιχειρήσεις.