Στη Γαλλία, αφήνουν ήσυχο αυτόν που άναψε τη φωτιά και κυνηγούν αυτόν που σήμανε συναγερμό. Nicolas Chamfort, 1740-1794, Γάλλος συγγραφέας

Συναντήσεις του Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη

6 Δεκεμβρίου, 2023

 Σειρά συναντήσεων είχε ο Διευθυντής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης.

Συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Έφορο προσκόπων Θεσσαλονίκης Γιώργο Μπάμπουρα και τον ‘Έφορο Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων Νίκο Μάνου, με τους οποίους και συνομίλησε για την ιστορία του προσκοπισμού και την σύνδεσή της με την ιστορία του τόπου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους επετειακούς εορτασμούς για την συμπλήρωση 110 χρόνων προσκοπισμού στη Θεσσαλονίκη.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη και τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Σάββα Λόρτο, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Τσούμη και τον Γενικό Γραμματέα Κλεάνθη Γάλλο και συζήτησαν για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού. Κοινός τόπος όλων ήταν η περαιτέρω στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή και η διάδοσή του στη νέα γενιά.

Μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Νίκο Πατσέα επισκέφθηκαν τον κ. Μπεκίρη και συνομίλησαν για θέματα της νεολαίας.