Η πιο σημαντική λέξη στον κόσμο του χρήματος είναι η ρευστότητα. Η δεύτερη πιο σημαντική λέξη είναι η μόχλευση - Rich Dad

Συναντήσεις του Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, Μ. Μπεκίρη

5 Δεκεμβρίου, 2023

Mε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο συναντήθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης και κατά τη διάρκειά της εκφράστηκε η από κοινού πρόθεση για συνεργασία σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Νωρίτερα ο κ. Μπεκίρης, υποδέχθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού τον πρόεδρο του Παραρτήματος της Τράπεζας Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη, Αχιλλέα Φώλια, ο οποίος και του ανέπτυξε τις δράσεις του Ιδρύματος δίνοντας έμφαση στη συλλογή και δωρεάν διανομή, σε όσους έχουν ανάγκη, τροφίμων κάθε είδους, ειδών υγιεινής αλλά και καθαριότητας. Από την πλευρά του ο κ. Μπεκίρης τον ευχαρίστησε για τις δράσεις ενώ αναζητήθηκαν και τρόποι περαιτέρω στήριξης της όλης προσπάθειας.

Ο κ. Μπεκίρης, συνομίλησε και με τη νέα δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου. Τη συνεχάρη για την εκλογή της και συζήτησαν για τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα.

φωτ./Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη