Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι η γνώμη τους για τον κόσμο είναι και μια εξομολόγηση για το χαρακτήρα τους. Ralph Waldo Emerson,1803-1884, Αμερικανός φιλόσοφος

Συμφώνησε και υπογράφει το νέο συμβόλαιο ο Κιέζα

8 Δεκεμβρίου, 2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα έχει στα πλάνα της τον αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, και οι εξελίξεις ενισχύουν τις ελπίδες πως το καλοκαίρι θα καταφέρει να τον πάρει στο «Μπερναμπέου». 
Με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο 22χρονος Καναδός διεθνής αμυντικός αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, ζητώντας αύξηση των αποδοχών του, που δεν φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Sport Bild» ο Ντέιβις ζητά αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του από τα 9 στα 12 εκατ. ευρώ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, απαίτηση που έχουν απορρίψει οι Βαυαροί.
Γεγονός που ανοίγει την πόρτα της αποχώρησης στο τέλος της σεζόν από τη Γερμανία με προορισμό τη Μαδρίτη. Η Ρεάλ επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την «εμπλοκή» στις επαφές της Μπάγερν με τον Ντέιβις για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι μ’ ένα ποσό που υπολογίζεται στα 40 εκατ. ευρώ.