Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

17 Απριλίου, 2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της την αποδοχή του αιτήματος του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, μέχρι το τέλος Ιουλίου, χωρίς κανένα αντίτιμο, προκειμένου οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την περαιτέρω παράταση της χρήσης των εγκαταστάσεων της Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας μέχρι το τέλος Ιουλίου, προφανώς χωρίς κανένα αντίτιμο, ώστε οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η παράταση θα επιφέρει καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη στα έργα που πρόκειται να γίνουν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του κλειστού του ΟΑΚΑ για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, η πρόοδος και η ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για τους Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους αθλητές της Ολυμπιακής αποστολής».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ