Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί.Henry Ford, 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος

Στην προετοιμασία θ’ αποφασίσει ο Φλικ για τον Βίτορ Ρόκε

17 Ιουνίου, 2024

Ο  Βίτορ Ρόκε είναι δυσαρεστημένος στην Μπαρτσελόνα και ήδη αρκετές ομάδες κινούνται για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του, με τη μορφή του δανεισμού. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, που εντάχθηκε στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας τον περασμένο Ιανουάριο, δεν ήταν στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα, είχε μόλις δύο συμμετοχές, και ο ατζέντης του ήταν εξοργισμένος από τη συμπεριφορά του Τσάβι. 
Η Βαλένθια είναι η πρώτη ομάδα, που κατέθεσε επίσημα πρόταση για το δανεισμό του Ρόκε, αλλά ο Τσάβι έφυγε από το «Καμπ Νου» και ο Χάνσι Φλικ, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον και θέλει να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό Βραζιλιάνο στα φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι για ν’ αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή θα παραχωρηθεί δανεικός. 
Ο Ρόκε αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε αντί 25 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην τακτική του Τσάβι, με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις, και είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Βαρκελόνη, αν δεν πάρει ισχυρές εγγυήσεις για την αξιοποίηση του από τον νέο προπονητή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ