Ο πολιτισμός αρχίζει με την Τάξη, αναπτύσσεται με την Ελευθερία και καταστρέφεται με το Χάος - Will Durant

Στην «μαύρη λίστα» του Αρτέτα επτά παίκτες

13 Μαΐου, 2024

Η Αρσεναλ θέλει να παραχωρήσει αρκετούς παίκτες της το καλοκαίρι για να χρηματοδοτήσει την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της, εν όψει της νέας σεζόν στην Premier League, και να μην έχει πρόβλημα με την οικονομική ισορροπία της ομάδας, τηρώντας τους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας.

Οι αντίπαλοι της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα στην Αγγλία πιστεύουν ότι ο σύλλογος του Λονδίνου πρέπει να ολοκληρώσει μεγάλες πωλήσεις έως τις 30 Ιουνίου, αν θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο παραβίασης των κανόνων του οικονομικού Fair Play.

Οι εικασίες που κυκλοφορούν στην αγγλική λίγκα είναι ότι ο σύλλογος θα χρειαστεί να συγκεντρώσει περίπου 150 εκατομμύρια λίρες ως το τέλος Ιουνίου, αλλά η διοίκηση αρνείται αυτό το νούμερο και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε πώληση θα γίνει με γνώμονα τις νέες μεταγραφές και όχι την ανάγκη πώλησης για την τήρηση των οικονομικών κανονισμών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Mirror» η αγγλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει επτά παίκτες τους: Εντι Ενκέτια, Εμίλ Σμιθ Ρόου, Κίραν Τίρνει, Νούνο Ταβάρες, Αλμπέρ Σαμπί Λοκονγκά, Ρέις Νέλσον και Ααρον Ράμσντεϊλ. Επιπλέον, οι Σέντρικ Σοάρες, Μοχάμεντ Αλνένι και Αρθουρ Οκόνκουο αναμένεται επίσης να αποχωρήσουν όταν λήξουν τα συμβόλαιά τους την 1η Ιουνίου.
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ