Το τι κάνεις σ΄αυτόν τον κόσμο δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν ότι έχεις κάνει. Arthur Conan Doyle, 1859-1930, Άγγλος συγγραφέας

Στην κορυφή των πωλήσεων το βιβλίο του Μάθιου Πέρι

1 Νοεμβρίου, 2023

Το βιβλίο ζωής του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του μετά τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 54 ετών. 

Mάλιστα οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon, τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) «The Woman in Me», αναφέρει η Daily Mail. 

Στις πάνω από 250 σελίδες του ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τα σκοτεινά μονοπάτια του εθισμού αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι της νηφαλιότητάς του.
«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος – και μακριά από την «ασθένεια» του εθισμού – για να τα γράψω όλα αυτά. Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους», είχε αναφέρει στο PEOPLE το 2022.  

Το βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.