Είναι κρίμα που για να γίνεις καλός πατριώτης πρέπει να γίνεις εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας - Βολταίρος

Στην Καισαριανή αντί στη «Λεωφόρο» Παναθηναϊκός και Κηφισιά για την 11η αγωνιστική

3 Νοεμβρίου, 2023

Στην Καισιαριανή θα δώσουν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Super League για την 11η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά, καθώς λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», η Super League αποφάσισε ν’ αλλάξει τη σειρά των μεταξύ τους αγώνων των δύο ομάδων, στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο. Αρχικά, η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη «Λεωφόρο». 

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30».