Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Στην ΑΕΚ η Γιαπωνέζα Άκι Μόμι

18 Ιουνίου, 2024

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιαπωνέζας διεθνούς πασαδόρου Άκι Μόμι.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 23χρονη Μόμι έχει εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, με το οποίο έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2021.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άκι Μόμι. Η 23χρονη (07/10/2000) διεθνής Γιαπωνέζα πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Άκι Μόμι ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2018, φορώντας τη φανέλα της JT Marvelous. Για 6 χρόνια αποτέλεσε τη βασική πασαδόρο της ιαπωνικής ομάδας, κατακτώντας τη σεζόν 2019-20 τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου στη λίγκα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της, αγωνιζόμενη μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021!

Άκι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ